Kom snel kijken en geniet van een heerlijk bakje verse koffie!

Carport met zonnepanelen

Ontdek de veelzijdigheid van het unieke EVO Excellent montagesysteem en geniet van een carport met zonnepanelen! Dankzij de multifunctionele draagconstructie is het mogelijk om de zonnepanelen te plaatsen op uw bestaande carport. Het systeem is ongeëvenaard in montage op een plat dak, maar kan uiteraard ook op schuine daken geplaatst worden.

Daarbij kan men de ideale hellingshoek gemakkelijk instellen of bijstellen voor een optimaal rendement. Ook worden de panelen altijd iets van de grond geplaatst, zodat ze gekoeld worden door de wind en zo zorgen voor een hogere opbrengst. Bovendien biedt dat ruimte voor eventueel toekomstige uitbreidingen met bijvoorbeeld accu technologie.

Meer weten over de mogelijkheden voor een carport met zonnepanelen? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek uw besparing!

Waarom EVO Energie?

EVO Energie beschikt over een uniek zonnepanelen montagesysteem, waarmee je een zo hoog mogelijke opbrengst weet te realiseren. Het systeem, EVO Excellent, kent bovendien een extreem lange levensduur omdat de componenten veelal van recyclebaar en nylon- en glasvezelversterkt aluminium of RVS en de ingebouwde EVO EXCELLENT SAFETY CONTAINER de bekabeling beschermt én mooi wegwerkt. Bovendien is de installatie ook nog eens beveiligd tegen diefstal en vandalisme.

De zonnepanelen op de carport laten we naadloos op elkaar aansluiten. De panelen worden eventueel in verschillende posities, zowel horizontaal als verticaal, en iets van de grond af geplaatst, zodat ze makkelijk over mogelijke hobbels en obstakels heen geplaatst kunnen worden. Het montagesysteem is hiermee niet alleen geschikt voor een carport met zonnepanelen, maar kan ook op andere platte daken, tuinhuisjes, pergola’s en prieeltjes geplaatst worden.

Groothandel

Het door ons ontwikkeld en ontworpen EVO Excellent montagesysteem wordt met onze productielijn in de Achterhoek geproduceerd en wij fungeren dan ook als groothandel voor installateurs door heel Nederland. Uiteraard adviseren en informeren wij u eveneens over de mogelijkheden voor een carport met zonnepanelen voor particulieren. Neem contact met ons op of bezoek onze showroom en laat u inspireren!

carport met zonnepanelen

Onze projecten:

Kasteel de Kelder

Kasteel De Kelder

Kasteel De Kelder is dit jaar voorzien met een grondopstelling van 36 panelen.

excellent earth didam

EVO Excellent Earth

In Didam is onlangs weer een grondopstelling met 18 zonnepanelen geplaatst. Het bijzondere aan deze veldopstelling is dat door zijn eenvoud het een mooie oplossing is in de tuin of weiland.

halle 30 poly panelen

Halle 30 Poly panelen met SolarEdge

Op een van de eerste zonnige dagen van het jaar waarbij de temperatuur ook nog eens aangenaam was, mochten wij bij dit gezin in Halle de groenestroom installatie aanleggen.

Schrijft u zich nu in
voor onze nieuwsbrief!