Kom snel kijken en ervaar de infrarood warmtepanelen

Infrarood warmtepanelen

Verwarm uw huis met effectieve infrarood warmtepanelen en bespaar op uw energie rekening! Wij beschikken over een aantal stijlvolle warmtepanelen, waarmee  u het in een handomdraai weer warm hebt op een koude ochtend in de winter.

Het assortiment bestaat uit accessoires en panelen van merken als Leranti en Infrapure en deze zijn er in diverse uitvoeringen qua vermogen, maat en afwerking. Zo zijn er meer dan 30 kleurkeuzes beschikbaar voor de panelen en kunt u ze zowel op muren als het plafond monteren.Uiteraard kunnen er meerdere panelen op één thermostaat worden aangesloten, zodat u gemakkelijk grote ruimtes kunt verwarmen.

Leranti infrarood warmtepaneel

Spiegels en glazen panelen

Ook Infrapure spiegel verwarmingspanelen zijn bij ons te verkrijgen, voor het stijlvol verwarmen van bijvoorbeeld uw badkamer. Of kies voor zeer fraaie glazen warmtepanelen om uw ruimte te decoreren. Keuzes en toepassingsmogelijkheden genoeg.

Deze panelen voldoen aan de normen voor veiligheidsglas en worden geleverd met 7 jaar fabrieksgarantie, dus dit is kopen zonder zorgen. Voor het berekenen van het benodigde vermogen om uw ruimtes te verwarmen, heeft Leranti hier een handig overzicht van de vermogensberekening gemaakt. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden of kom langs in de showroom en ervaar onze warmtepanelen zelf!

Infrarood verwarming spiegel Infrapure

Onze projecten:

Kasteel De Kelder

Kasteel De Kelder

Kasteel De Kelder is dit jaar voorzien met een grondopstelling van 36 panelen.

excellent earth didam

EVO Excellent Earth

In Didam is onlangs weer een grondopstelling met 18 zonnepanelen geplaatst. Het bijzondere aan deze veldopstelling is dat door zijn eenvoud het een mooie oplossing is in de tuin of weiland.

halle 30 poly panelen

Halle 30 Poly panelen met SolarEdge

Op een van de eerste zonnige dagen van het jaar waarbij de temperatuur ook nog eens aangenaam was, mochten wij bij dit gezin in Halle de groenestroom installatie aanleggen.

Schrijft u zich nu in
voor onze nieuwsbrief!