Kom snel kijken en laat u informeren welke omvormer voor u de beste keuze is!

Omvormer voor zonnepanelen

Weet precies wat je bespaart met een handige omvormer voor zonnepanelen van EVO Energie! Een omvormer zorgt ervoor dat de energie die van je zonnepanelen af komt, om wordt gezet in een elektrische stroom die je kunt gebruiken. Daarnaast kun je op de display precies aflezen wat je systeem nu eigenlijk oplevert.

Bij EVO Energie kun je losse omvormers kopen. Voor zowel kleine als grote installaties. Eentje die rechtsreeks op het stopcontact kan worden aangesloten of een grotere omvormer van meer dan 5000W. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom en laat je adviseren!

Enphase M215 micro-omvormer

Wat doet een omvormer voor zonnepanelen?

Een zonnepanelen omvormer zorgt er voor dat de stroom klaar wordt gemaakt voor gebruik. Het regelt een optimale verhouding tussen de spanning en stroom van je systeem, zodat je een zo hoog mogelijke opbrengst weet te realiseren. Als je zonnepanelen vervolgens meer energie opleveren dan dat je verbruikt, kun je de stroom terugleveren op het elektriciteitsnet en besparen op je energierekening. Een goede omvormer voor zonnepanelen met een hoog rendement is dus belangrijk voor een goed functionerend systeem!

Waarom EVO Energie?

Bij EVO Energie hebben we een speciaal geselecteerd assortiment met gebruiksvriendelijke omvormers uit alle categorieën en altijd van toonaangevende merken. Je kunt bij ons kiezen voor Plug ’n Play omvormers die je alleen maar in het stopcontact hoeft te steken, enkel fase omvormers, voor systemen tot 5000Wattpiek, micro-omvormers en drie fase omvormers voor grote installaties van meer dan 5000Wattpiek. Wij leveren stille omvormers, wat een voordeel als deze bij je binnen komen te hangen. Kortom, we weten voor alle installaties een omvormer voor zonnepanelen te leveren.

Daarnaast beschikken we over een aantal gecertificeerde monteurs en kundige vakmensen die je kunnen adviseren op het gebied van duurzame energie in het algemeen en zijn we officieel servicepartner van een groot aantal merken. Een onverhoopt storinkje is dus zo vakkundig opgelost.

Meer weten? Neem contact op en ontdek de omvormer voor zonnepanelen die bij jouw installatie past!

Kom snel kijken en geniet van een heerlijk bakje verse koffie!

Onze projecten:

Kasteel de Kelder

Kasteel de Kelder

Kasteel de Kelder is dit jaar voorzien van 36 panelen met een grondopstelling van 36 panelen.

excellent earth didam

EVO Excellent Earth

In Didam onlangs weer een grondopstelling met 18 zonnepanelen geplaatst. het bijzondere aan deze veldopstelling is dat door zijn eenvoud het een mooie oplossing is in de tuin of weiland.

halle 30 poly panelen

Halle 30 Poly panelen met SolarEdge

Op een van de eerste zonnige dagen van dit jaar waarbij de temperatuur ook nog eens aangenaam was, mochten wij bij dit gezin in Halle de groenestroom installatie aanleggen.

Schrijf je in
voor onze nieuwsbrief!