Kom snel kijken en geniet van een heerlijk bakje verse koffie!

Omvormers

Bij EVO Energie kun je naast complete systemen ook losse omvormers voor je zonnepanelen kopen. Voor zowel kleine als grotere installaties hebben wij een breed assortiment aan omvormers van toonaangevende merken als SMA, Growatt, Enphase en Solaredge. We beschikken  daarbij over diverse omvormers die rechtstreeks op het stopcontact kunnen worden aangesloten (Plug ’n Play) en modellen met een vermogen van meer dan 5000W voor installaties met een drie fase aansluiting. Kortom, er is voor iedereen wat wils. Neem contact met ons en laat je adviseren.

projecten
Enphase M215 micro-omvormer

Emphase
M215

Het Enphase micro-omvormersysteem voor energie verbetert de energieopbrengst, verhoogt de betrouwbaarheid en vereenvoudigt het ontwerp, de installatie en het beheer van zonne-energiesystemen sterk.
Het Enphase-systeem bevat de micro-omvormer, de Envoy-communicatiegatewayTM en Enlighten®, het controle- en analysesysteem van Enphase.

Enphase M250 micro-omvormer

Enphase
M250

Het Enphase Energy micro-omvormersysteem verbetert de energieopbrengst, verhoogt de betrouwbaarheid en vereenvoudigt het ontwerp, de installatie en het beheer van zonneenergiesystemen sterk.
Het Enphase-systeem bevat de micro-omvormer, de Enphase® Envoy, en Enlighten®, het controle- en analysesysteem van Enphase.

Enphase Envoy Standard omvormer

Enphase
Envoy-S-Standard

De Enphase communicatiegateway Envoy-S Standard™ stuurt productiegegevens van het Enphase PV systeem naar de Enphase Enlighten™ monitoringen analysesoftware voor uitgebreid onderhoud en beheer, zelfs op afstand. De Envoy-S Standard is dankzij de vele aansluitmogelijkheden in elke situatie toe te passen.

Enphase S multi omvormer

Emphase Envoy-S
Metered Multiphase

De communicatiegateway van de Enphase Envoy-S Metered Multiphase™ stuurt zonne-energieproductieen productiegegevens van het PV systeem naar de Enphase Enlighten monitoring- en analysesoftware voor uitgebreid onderhoud en beheer, zelfs op afstand. De opties voor productiemeting en verbruiksmonitoring tot en met 3 fasen maakt de Envoy-S hét platform voor totaal energiebeheer en het kan worden gebruikt met de Enphase AC-Battery™.

Growatt omvormer Matrix TL3-S

Growatt
Leading – edge Technology

Maximum efficiency of 99%
Multi MPP controller and MTL string
8 strings intelligent monitoring and Fuse protection
Internal DC switch and Transformerless
Type II surge arresters for both DC and AC

Onze projecten:

Kasteel de Kelder

Kasteel de Kelder

Kasteel de Kelder is dit jaar voorzien van 36 panelen met een grondopstelling van 36 panelen.

excellent earth didam

EVO Excellent Earth

In Didam onlangs weer een grondopstelling met 18 zonnepanelen geplaatst. het bijzondere aan deze veldopstelling is dat door zijn eenvoud het een mooie oplossing is in de tuin of weiland.

halle 30 poly panelen

Halle 30 Poly panelen met SolarEdge

Op een van de eerste zonnige dagen van dit jaar waarbij de temperatuur ook nog eens aangenaam was, mochten wij bij dit gezin in Halle de groenestroom installatie aanleggen.

Schrijf je in
voor onze nieuwsbrief!