Kom snel kijken en geniet van een heerlijk bakje verse koffie!

Veldopstelling zonnepanelen

Haal het maximale uit zonne-energie met een veldopstelling zonnepanelen van EVO Energie! Wij maken gebruik van een uniek montagesysteem, EVO Excellent Earth, waarmee u een groot of klein solarpark kunt creëren om zo uw eigen stroom op te wekken en te besparen op de energierekening.

Zonnepanelen vindt men tegenwoordig al lang niet meer alleen op het dak. Steeds meer bedrijven en particulieren kiezen voor panelen op de grond. In een veldopstelling dus. Vrije velden hebben vaak een groter oppervlak dan het dak en dus kan er logischerwijs meer elektriciteit uit zonne-energie opgewekt worden.

Onze unieke constructie is er op gebouwd om zonnepanelen van verschillende toonaangevende merken en aanbieders te kunnen dragen. Het systeem zorgt er voor dat de panelen van de grond af worden geplaatst, zodat ze gekoeld kunnen worden door de wind en daarmee een hogere opbrengst weten te realiseren. Bovendien bieden ze op deze manier ruimte aan het plaatsen van extra onderdelen als bijvoorbeeld accu technologie!

Meer weten over de mogelijkheden van een veldopstelling zonnepanelen van EVO Energie? Neem contact met ons op en laat u adviseren.

Toepassing & voordelen

Met ons zonnepanelen montagesysteem kan men een veldopstelling zonnepanelen gemakkelijk in een open ruimte plaatsen. U kunt hierbij denken aan een groot vrij veld, maar ook aan braakliggend terrein. Of aan uw eigen tuin, want het systeem maakt het mogelijk om ook een klein aantal zonnepanelen in een veldopstelling te installeren. Zowel portrait als landscape. De hellingshoek is daarbij altijd bij te stellen naar de ideale situatie.

Het montagesysteem voor een veldopstelling zonnepanelen wordt geproduceerd van milieuvriendelijk en duurzaam materiaal, wat een extreem lange levensduur kent mede dankzij de EVO EXCELLENT SAFETY CONTAINER die de o.a. de bekabeling mooi wegwerkt. Daarnaast zijn de panelen naadloos op elkaar aan te sluiten en behoeft het systeem zelden extra ballast om het geheel op zijn plaats te houden tijdens extreme weersomstandigheden.

Kom langs in de showroom en ervaar het zelf of neem contact met ons op!

veldopstelling zonnepanelen

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/V3WGdcLdrZ0?rel=0″ frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen></iframe>

 

Onze projecten:

Kasteel De Kelder

Kasteel De Kelder

Kasteel De Kelder is dit jaar voorzien met een grondopstelling van 36 panelen.

excellent earth didam

EVO Excellent Earth

In Didam is onlangs weer een grondopstelling met 18 zonnepanelen geplaatst. Het bijzondere aan deze veldopstelling is dat door zijn eenvoud het een mooie oplossing is in de tuin of weiland.

halle 30 poly panelen

Halle 30 Poly panelen met SolarEdge

Op een van de eerste zonnige dagen van het jaar waarbij de temperatuur ook nog eens aangenaam was, mochten wij bij dit gezin in Halle de groenestroom installatie aanleggen.

Schrijft u zich nu in
voor onze nieuwsbrief!